Over mij

Irma Hindriks

Mijn naam is Irma Hindriks en ik woon in Oldenzaal. (Twente, Overijssel)

Ik ben trainer Ondersteunend Tekenen (bij TOS* ); ik leer jou in 1 basisworkshop hoe je in simpele tekeningen de kern meetekent terwijl je vertelt. Daarna werk ik  als co-teacher NT2. 

*TOS=taalontwikkelingsstoornis.

Ik neem je graag mee in mijn enthousiasme. Mijn jarenlange ervaring in het onderwijs maakt dat ik kan putten uit veel praktijkvoorbeelden.

Ik heb ondersteunend tekenen ingezet bij leerlingen met TOS, autisme, selectief mutisme, een taalachterstand, nieuwkomers, peuters, hoogbegaafde leerlingen enz. Ook nu zet ik het ondersteunend tekenen dagelijks in. 

Mijn ervaring is dat het bij nagenoeg iedereen werkt.

Dat maakt dat ik de workshop echt kan laten aansluiten bij jouw behoefte. 

Ideeën genoeg! Ik denk graag met je mee hoe jij het in jouw praktijk kunt inzetten. 

En dat kan meteen na de basisworkshop deel 1 al!

Juist de inclusie spreekt mij aan. Niet alleen voor kinderen /jongeren met TOS, maar juist ook voor al die andere kinderen met een leeruitdaging op het gebied van taal. Ik zet het in waar het kan en merk dat het werkt!

Het gevoel dat een kind zich gehoord, gezien én begrepen voelt is zo mooi om steeds weer te ervaren. Kinderen voelen daardoor dat ze erbij horen!

In 2022 ben ik opgeleid als trainer door Pien van der Most en inmiddels heb ik al vele basisworkshops deel 1 gegeven aan heel veel verschillende onderwijsprofessionals en logopedisten. Sinds Juni 2023 geef ik ook basisworkshop deel 2, een verdieping op deel 1.

Beide workshops kun je ook als tweedelige workshop bij mij volgen.

Daarnaast kan ik een introductie op locatie verzorgen en geef ik een online masterclass ondersteunend tekenen.

Wat kun je van mij als trainer verwachten;

Enthousiasme, humor, een vleugje Twents, een warm welkom en heel veel tekenen in een inspirerende en praktische workshop!

Ik heb er ontzettend veel zin in om steeds meer professionals enthousiast te maken, zodat nog meer kinderen/jongeren met TOS of zonder zich dankzij het Ondersteunend Tekenen gehoord, gezien en begrepen voelen

Ik hoop je online of in mijn workshop/masterclass of introductie te ontmoeten. Je bent van harte welkom!

Teken je mee?

Irma Hindriks

irma@irmahindriks.nl

06-55167435